OBS skal du bestille mad til Fugleskydning på Herlufsholm- kan du tilsidst krydser af i afhentning Fugle skydning på Herlufholm

tapas to go

KLASSISKE TAPAS
"TO GO"

Noer’s Klassiske Tapas består af nøje udvalgte varianter inden for danske-, spanske-, italienske og franske pølser. Du har mulighed for at få vores danske og udenlandske oste samt vores hjemmelavet rejesalat inkl. spændende tilbehør. Vores klassiske tapas varierer som oftest fra dag til dag, og er det klassiske valg inden for velkendte delikatesser.
INGEN MINIMUM BESTILLING

Small

7 FORSKELLIGE DELIKATESSER

Bestående af en fisk, to slags oste, en skinke, en pølse, to andre delikatesser med tilbehør.

139,-  pr. person

medium

9 FORSKELLIGE DELIKATESSER

Tapas med et udvalg af ni forskellige delikatesser bestående af to fisk, tre udvalgte oste, en skinke, en pølse, to andre delikatesser med tilbehør.

159,-  pr. person

large

11 FORSKELLIGE DELIKATESSER

Bestående af to fisk, tre udvalgte oste, en skinke, en pølse, to andre delikatesser, to slags kød med tilbehør.

200,-  pr. persoN

thumbnail_Måneds Hit september 2021

månedens hit

Månedens hit valgt af kokken

Kan bestilles online fra april ellers ring til butikken 28 78 57 52

189,-  pr. person

børne - & vegetar tapas

vegetar tapas

Tapas med et udvalg af varierende grønt og tilbehør bestående af f.eks. grillet squash med friskostcreme, Noer’s hjemmelavet hummus, saltkartofler med hjemmelavet aioli, oliven mix, friterede risottokugler med svampe, sprød crouton med oliventapenade, avocado med nøddesalt, confiterede svampe med trøffel-mayo og to slags oste med chutney.

179,-  pr. person

børnetapas

Tapas bestående af grillet skinke, kylling med pesto, saltkartofler med hjemmelavet aioli, grissini, snackgrønt og noget lækkert sødt.


75,-  pr. person