VI HOLDER ÅBENT I PÅSKEN SE ÅBNINGSTIDERNE NEDEUNDER

SKAL VI HJÆLPE DIG
I MÅL MED MENUEN TIL DIT NÆSTE ARRANGEMENT?

Skal du holde konfirmation,
stor fødselsdag eller bryllup,
kan du trygt henvende
dig til Noer’s.


Vi har stor erfaring med lækre
menuer til en bred vifte af
anledninger, som passer
til enhver smag.

Når vi leverer maden er alt det kolde anrettet lige til at servere på vores service
Det varme leveres med en vejledning – i skal selv varme og anrette i egne fade og skåle

NOER’S fest menu

Bestilling skal ske senest 4 dage før, mindst 15 kuverter

Hvis du har vegetar i dit selskab kontakt os – så hjælper vi med sammensætning .

den lille festmenu

1 x forret
1 x kartoffel
2 x det grønne
1 x kød
1 x sauce
1 x dessert

275,-  pr. person

den store festmenu

1 x forret
2 x kartoffel
2 x det grønne
2 x kød
1 x sauce
1 x dessert

345,-  pr. person

forret

  • Laksemousse serveret på spæde salater og rugbrødschips
  • Varmrøget laks med urtecreme
  • Tunmousse med lime, chili, serveret med rugbrødschips
  • Noer´s klassiske rejecocktail med håndpillede rejer
  • Tyndskåret kalvefilet anrettet med peberrodscreme og syltet grønt
  • Confiteret svampe, syltede løg, estragonmayo dertil crouton ( vegetarisk forret)

kød

  • Kalvefilet
  • Fyldt svinemørbrad med sprød pancetta
  • Porcehetta med svær hele vejen rundt
  • Fyldt unghanebryst med krydderurter
  • Kylling diablo
  • Indbagt linsesteg (vegetarisk )
  • Risotto kugler (vegetarisk )
TILVALG:
Oksemørbrad +35,- pr. person

Tilbehør

  • Noer’s flødekartofler
  • Kartofler salsa verde (kan serveres varm eller kold)
  • Stegte kartofler vendt i rosmarin og timian
  • Saltkartofler med aioli
  • Pastasalat vendt i rød pesto, sweetdrops, semitørrede tomater, letsaltet cheddarost og babyspinat

DET GRØNNE

  • Broccolisalat a la Noer´s
  • Noer’s tomatsalat
  • Årstidens salat
  • Grillet grønt af sæsonens grøntsager
  • Confiterede portobellosvampe

sauce - vælg mellem

  • Rødvinsauce
  • Pebersauce
  • Svampesauce

Dessert

  • Tiramisu
  • Citron fromage a la Noer´s med bagt hvid chokolade
  • Gateau marcel med årstidens syltede bær
  • Hvid og mørk Valrhona chokolademousse med friske bær
  • Dobbelt chokoladekage toppet med mørk Valrhona chokoladeganache og bærkompot